Green master

(Празна количка)

Общи условия

68
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Общи условия5.00 от 50 от общо 1 гласували.


Условия за Ползване


Условия за ползване на онлайн магазин greenmasterbg.com
Онлайн магазин greenmasterbg.com е създаден специално за Вас, за вашето здраве, комфорт и излъчване. Всички права са запазени.
Моля, внимателно прочетете условията преди ползване и регистрация на сайта. Всеки потребител,който използва онлайн магазин greenmasterbg.com ,се счита,че е съгласен и приема настоящите общи условия.
Сайта има право по всяко време да променя съдържанието и начинът на достъп до информацията в него,както и да прекрати използването му при неправомерно ползване,при некоректни действия ,противоречащи на законите на страната.

Общи условия:

1.Настоящият документ съдържа общи условия,съгласно които Търговецът предоставя услуги на потребителите си постредством онлайн магазина greenmasterbgcom.
2.Публикуваната информация в  greenmasterbg.com е общодостъпна безплатно в интернет за лична употреба.
3.Договорният език е български, а плащанията ще бъдат извършвани в български левове .
4.Артикулите следва да бъдат закупени от потребителите на обявената валута при настоящите условия.
5.Търговецът има право да променя цените си по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите си.Потребителят заплаща цената на артикула, която е била актуално по време на сключването на договора.
6.Търговецът си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка, в случай , че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност на стоката, търговецът уведомява потребителя на електоренен адрес или посочен телефонен номер.
7.При регистрация, предоставяте лична информация по собствено желание,с цел получаване на продукти, услуги и допълнителна информация.
8. greenmasterbg.com  гарантира на своите потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.  Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦА  защитава личните данни на потребителя, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
9. greenmasterbg.com  има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) както и отстъпки и оферти за нашите продукти ,на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения като за целта се свържат с нас.
10. ТЪРГОВЕЦА  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато  информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦА  е длъжен да предостави информацията по силата на закона.
11. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от ТЪРГОВЕЦА  , което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството.
12. Обявените цени в сайта, са крайни.


НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ,ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ПОРЪЧКА

1.
Валиден email адрес.
2. Вярно попълнен адрес за доставка.
3. Вярно попълнени данни за контакт.
Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона «Добави в количката».
При направена от Вас поръчка, ще получите данните за поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. Консултант на магазина ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на времето на доставка. Можете да направите поръчка и на посочения телефон в сайта.
Поръчки, направени в делнични дни до 16:00 часа, се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки, направени след 16:00 часа се изпращат на следващия работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват и изпращат в Понеделник.

Поръчки в онлайн магазина greenmasterbg.com  се приемат по всяко време 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

ТОП Продукти

На Фокус

Стани Фен